Bel: 056 36 14 94 Open vandaag van 8.30 tot 17.30 (Gesloten van 12u tot 13u)

Jobs bij CRM Group

Ben je gebeten door IT, droom je over software- en hardware toepassingen of heb je altijd in een online web agency willen werken?

Stages

Wil je proeven hoe het in real life is om te werken… dan dagen wij je uit,  kom de PASSIE proeven in een van onze afdelingen!

Stuur je gegevens, studies en welke periode je een stage zoekt,  door naar natasja@crm.be

Account Manager

De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group.

Technisch Projectleider

Als Project Manager sta je aan het hoofd van de technische afdeling en ben je verantwoordelijk voor de planning, budgettering, organisatie en de opvolging van alle technische projecten. Daarnaast analyseer je problemen en biedt een oplossing

CRM geeft me de kans om te groeien en om mijn talenten verder te ontwikkelen. Talenten waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

Jason Baert

Helpdesk medewerker

Om onze helpdesk afdeling voor Insusoft te versterken zijn we op zoek naar nieuwe helpdesk-medewerkers. U staat in voor de support van ons beheerspakket voor verzekeringsmakelaars: Insusoft.

We hebben een ijzersterk team en samen gaan we iedere uitdaging aan. Er is ruimte om mee te denken. Een gezellige sfeer.

Natasja

Spontaan solliciteren

Als ‘one stop shop’ levert de bedrijvengroep nationale en Europese IT-totaaldiensten in de financiele sector. Ben je klaar voor een uitdaging in IT, wil je doorgroeien in een internationale bedrijvengroep? 

Stuur je cv en motivatiebrief naar info@crm.be. U ontvangt spoedig reactie.

Ken je een geschikte kandidaat?

Laat het ons weten! Wordt jouw kandidaat een collega na een bepaalde proefperiode, dan ontvang je een I-Phone 6

Contacteer ons