Bel: 056 36 14 94 Open vandaag van 8.30 tot 17.30 (Gesloten van 12u tot 13u)

Is uw kantoor safe bij cyberaanvallen?

Beste klant,

 

In de nasleep van de cyberaanvallen en de gijzelvirussen van vorige weken hebben de meeste ondernemers nu wel een serieuze wake-up-call gekregen. 

Echter voor velen in België is dat pas de eerste keer en de vraag is dan ook : volstaat dit of moet er eerst iets ergs gebeuren in uw bedrijf/kantoor ?

En bovendien moet NU ook wel actie ondernomen worden, want wie denkt dat GDPR* zaligmakend is in het ‘bestrijden van Cybercriminaliteit’ zal echt bedrogen uitkomen (= cyberveiligheid).

 

Vandaar dat CRM, in samenwerking met SOPHOS, al haar klanten verzekeringsmakelaars, optimaal gaat beveiligen…. Tenminste als u reeds in de Cloud werkt.

 

Praktische info : Stuur dringend een emailtje nr Pedro@crm.be indien u meer info wilt omtrent deze optimale beveiligingsstrategie …. Enkel met als titel : Gelieve mij te contacteren voor meer info omtrent SECURITY.

 

Mvg

Roland Maes

 

 

 

* GDPR staat voor ‘General Data Protection Regulation’ – dit gaat enkel over een maatregel (een must tegen 25/05/2018) om de emailadressen, gsm- en bankkaartnrs van burgers, beheerd door bedrijven, te beveiligen (= Databescherming)