Bel: 056 36 14 94 Open vandaag van 8.30 tot 17.30 (Gesloten van 12u tot 13u)

CRM Group

De bedrijvengroep levert nationaal en Europees IT-totaaldiensten met specialisatie in de financiële sector (voor verzekeringstussenpersonen en verzekeraars).

In 1992 richtte ik CRM Group op met een sterk team van gedreven experten. Ondertussen stellen we 65 FTE’s tewerk en we blijven groeien als IT-partner voor de financiële sector. Teamwork en innovatie zijn de motoren van ons bedrijf.

Dhr. Roland Maes, CEO

One stop shop

De naamloze vennootschappen CRM.dev (software ontwikkeling), CRM.tec (hardware en netwerkoplossingen) en CRM.art (online web agency) zijn complementaire business units die perfect invulling geven aan het mission statement van de groep als ‘shared passion makes a better world’. Deze strategie trekt zich evenzeer door in onze 4de divisie CrmConnect.

Innovatief team

Ons 65 koppig team staat geen enkele uitdaging in de weg en levert baanbrekend werk in de IT broker markt.

Voorstelling CRM Group

Onze afdelingen

De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group. CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur met als core business wagens uit het Duitse segment.

CRM.Dev

Dé software voor de makelaar Insusoft is ongetwijfeld hét meest complete beheers softwarepakket voor de makelaar en verzekeringssoftware en wordt gebruikt door ruim 4.500 licentienemers waaronder verzekeringsmakelaars, - agenten en maatschappijen.

CRM.Tec

CRM Group als enige in de markt een totaal IT – oplossing inclusief hardware – en netwerkdiensten voor de gespecialiseerde verzekeringstussenpersoon! U kan zich maar beter op een totaalleverancier beroepen in plaats van op lokale hardware – installateurs die geen kaas hebben gegeten van verzekeringskantoren. De compatibiliteit van uw netwerk met de contextuele uitwisseling van de maatschappijen is immers onontbeerlijk …!

CRM.Art

Wie anders dan CRM Group combineert een wettelijk conforme website, uitgekiende marketingstrategie met mailtoepassing Insumail, uw eigen social media kantoorpagina met doorlopende nieuwsberichten, klantenportaal met online consultatie van de klant-, polis-, en schadefiches, offertebeheer, premieberekening, online messaging enzovoort?

 

CRM.Connect

CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur met als core business wagens uit het Duitse segment. Wij leveren zowel nieuwe als net-niet-nieuwe kwaliteitswagens. CrmConnect heeft een uniek partnerwerk van garages en onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

 

 

 

 

 

Enkele cijfers

Financial KPI